Bæredygtige blomster

Præserverede blomster fastfryser naturens charme

Præserverede blomster fra WOW Blomster er den ultimative løsning til hoteller, butikker og virksomheder, der ønsker at bringe naturens skønhed ind i deres miljø uden besværet med vedligeholdelse.

Vores præserveringsproces er skræddersyet til professionelle miljøer. Disse blomster er 100% naturlige og bevaret med en plantebaseret, biologisk nedbrydelig konserveringsvæske, der sikrer, at de bevarer deres friskhed og farver uden brug af skadelige kemikalier.

Med præserverede blomster fra WOW Blomster kan hoteller tilbyde gæsterne en uforglemmelig oplevelse med smukt dekorerede omgivelser. Butikker kan skabe et indbydende og æstetisk tiltalende indkøbsmiljø, der tiltrækker kunder. Virksomheder kan forbedre deres arbejdsmiljø og imponere besøgende med blomsterkompositioner, der bevarer deres skønhed i op til 3 år.

Disse præserverede blomster er mere end blot dekorationer; de er en investering i at skabe et smukt og indbydende miljø for dine kunder, gæster og medarbejdere. Med WOW Blomster kan du opnå dette uden at bekymre dig om løbende omkostninger eller vedligeholdelse.

Vores mål er at hjælpe hoteller, butikker og virksomheder med at differentiere sig fra konkurrenterne ved at tilbyde bæredygtig skønhed og værdi, der varer i mange år. Lad WOW Blomster være din partner i at skabe et imponerende og miljøvenligt indtryk, der vil begejstre alle, der træder ind i dine lokaler

Hvad er fordelene?

Præserverede blomster er 100% ægte blomster, der er groet i jord og høstet, når de er allersmukkest. Lige herefter bliver de præserverede. Den naturlige skønhed og friskhed bliver derfor bevaret i lang tid uden brug af vand eller sollys.

Belaster det miljøet?

Når en blomst bliver præserveret, vil en 100% naturlig og bionedbrydelig væske erstatte blomstens væske og saft. Det forbliver derfor et helt naturligt produkt, der ikke er til skade eller belastning for miljøet.

Holder de virkelig i flere år?

Ja, med den rigtige pleje kan de holde sig smukke i op til 3 år. Det anbefales, at de holdes væk fra for meget direkte sollys, og at de bliver støvet af forsigtigt, når de trænger. På den måde kan du nyde skønheden i månedsvis!

Farvepalet for blomster

Klik på billederne for at forstørre og læse betegnelserne.

Vedligeholdelse af blomsterne

De præserverede blomster kræver næsten ingen pleje. Det eneste de kræver er, at du lejlighedsvist fjerner støv fra blomsterne. Ideelt set bør dette gøres med en luftspray eller lufttørrer med svag luft.

For at give din WOW Blomster-dekoration de mest optimale forhold, bør du følge disse simple råd:

  • Undgå at sætte blomsterne i et rum med høj fugtighed
  • Rør ikke ved blomsterne
  • Undgå langvarig udsættelse for direkte sollys
  • Brug kun blomsterne indenfor
  • Vand ikke blomsterne